Thursday, January 26, 2012

testing






blog page baru sedang dibina untuk menjual baju2 terpakai, yang masih elok.
untuk mereka yang bersaiz seperti sayalah hehehe.
hasil jualan akan didermakan kepada badan kebajikan :)
saiz baju serta ukuran akan disertakan bagi setiap baju, jadi, anda boleh ukur sendiri badan.
nantikan :)

26 comments:

  1. wah teruja la kak... kita sama size heee heee..

    ReplyDelete
  2. kalu dh update nnti sy link ke blog sy yek.. harap dpt la kumpul byk utk charity..

    ReplyDelete
  3. yeayyy....tak sabar nak tunggu your new page untuk baju2 tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Kak dibah! Sy nak!! Sy size xxl.Klau ada skirt n blouse lagi sy nk.Klau kak dibah berhajat nk hias baju dgn manik&labuci,follow la blog sy..Tq

    ReplyDelete
  5. Cantik2 baju Kak Dib.. Mesti senang laku ni.. Moga berjaya mencapai apa yang dirancang.. :-)

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tengok. Sebab teringin jugak berbaju cantik dan bergaya artis, sekali sekala. Kebetulan saiz lebih kurang sama. Dib, bila nak tunjukkan gambar the kucens dalam blog. Especially Sandy Oblong, the latest addition. Cantik sangat. Sangat bermurah hati kawan U tu bagi. Ada lagi tak yang boleh bagi kat sini?

    ReplyDelete
  7. go2... nnt dah ad mention la... if utk kebajikan maybe we can help u .:)

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. harap tidak menggangu. nanti kena tindih. ko susah

      Delete
  9. Salam Kak, nama saya Ell, saya bekerja di sebuah pusat membeli belah di Kuala lumpur. Shopping mall tempat saya bekerja ini, berminat nak mengambil akak untuk membuat persembahan. Saya tidak tahu bagainama nak menghubungi akak selain dari sini. Mohon akak menalifon saya di talian 03 4143 5576.

    Terima Kasih,
    Wassalam.

    ReplyDelete
  10. I'll wait for U'r sale!! Love U kak Dibah!!

    ReplyDelete
  11. nice..:)

    http://macammacamcite.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. testing2 juga..:)

    http://rumorslogy.com/

    ReplyDelete
  13. salam akk, kite twitt akk suh akk DM kite tapi takleh DM akk sbb akk tak follow kte. akk masuk Raynaa.store. or DM me back @DWowhh. nk deal ngan akk actually. tq

    ReplyDelete
  14. kak dibah tomey...
    http://nadimadina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. hai kak dibah yang chubby, bila nak update blog? bagitaula perkembangan terkini.

    ReplyDelete
  16. Jangan rasa menyesal apa yang Allah telah kurniakan kepada kita.Yang pentingnya hati kita. Ayat Al:Isra:72,"Dan barangsiapa buta (hatinya) didunia ini,maka diakhirat diakan buta dan tersesat jauh dari jalan sebenar" Pls feel free to visit my blog at
    http://zainudinmeon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. saya teringin nak tengok saudari bertudung, pasti lagi cantik... ^___^ barakallah

    ReplyDelete
  18. cantikla kak kurung biru tu,..sweett :)
    done follow akak ^__^

    ReplyDelete
  19. rokok ITU haram
    aurat ITU haram

    #akuBUKANustaz

    http://bankami.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. bisnes baharu ker, kak Dib? nice, & for charity.. nicer! :)
    BTW, saya ni tukang buat lirik amatur.. so harap2 kak Dib sila2 lah tengok blog saya ea, mana tahu ada mana2 lirik yg berkenan..
    http://musicpranksterz.blogspot.com/search/label/Ciptaan%20sendiri
    Saya pun teringin jugak buat lagu dgn kak Dib.. mana tahu ada rezeki, kn.. *hhi*
    (budak baru 19 tahun yg suka berkias bila tulis lagu) ^_^

    ReplyDelete